Dela den här sidan

Aktivera digitalt surroundljud för tv på Xbox One

Xbox One-konsolen matar normalt ut ljud för live-tv i stereo, inte surround.

Så här aktiverar du digitalt surroundljud:

  1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.

    Obs! Om du trycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.

  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj TV och OneGuide.
  5. Välj Ljud och video.
  6. Ändra ljudalternativet från Stereo till Surround-ljud.
  7. Välj Starta om nu. Konsolen startas om och aktiverar surroundljud från din konsol till tv:n eller AV-mottagaren.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Aktivera digitalt surroundljud för tv på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan