Lär dig använda problemanmälan för OneGuide på din Xbox One-konsol

Du kan nu anmäla problem med OneGuide direkt från din Xbox One-konsol.

Problem du kan anmäla

Du kan anmäla följande problem med problemanmälan för OneGuide:

• TV-leverantör saknas
  • Kanalutbud saknas
  • Kanal saknas
  • Fel programinformation
  • Fel kanal
  • Ljudproblem
  • Videoproblem
  • annat.

Så här använder du problemanmälan för OneGuide

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj TV och OneGuide.
  5. Välj Felsökning.
  6. Välj Anmäl ett OneGuide-problem.
  7. Välj Anmäla ett problem angående din digitalbox eller Anmäla ett problem angående din USB-mottagare.
Skärmen ”Anmäl ett OneGuide-problem” på Xbox One
  1. Välj Välj en för att komma till den nedrullningsbara meny som har en lista med de problem du kan anmäla.
  2. På den nedrullningsbara menyn väljer du det problem du vill anmäla.
Alternativet ”TV-leverantör saknas” är markerat på skärmen ”Anmäla ett OneGuide-problem”.
  1. Välj Nästa.
Knappen Nästa är markerad på skärmen ”Anmäla ett OneGuide-problem”.
  1. När du har valt problem kommer problemanmälan för OneGuide att be dig ange mer information. När du är klar trycker du på Menyknappen  på Xbox One-handkontrollen för att välja Retur.
En ruta visas där du skriver in TV-leverantörens namn på skärmen ”TV-leverantör saknas”.
  1. Välj Nästa för att slutföra anmälan och gå tillbaka till föregående aktivitet.
Knappen Nästa är markerad på skärmen ”Anmäla ett OneGuide-problem” som visar information om din TV-leverantör.