Föräldrakontroller gäller inte tv-program som man tittar på via HDMI-in-anslutningar på Xbox One

Viktigt!

Inställningarna för onlinesäkerhet som konfigurerats i Sekretess och onlinesäkerhet på Xbox One-konsolen gäller inte när du tittar på tv-program via OneGuide-funktionen på konsolen.

Om du vill begränsa innehållet som kan ses via OneGuide måste du använda inställningarna för kontroll av innehåll som din tv-tjänsts digitalbox tillhandahåller.