Personanpassa OneGuide på Xbox One

Översikt

Med OneGuide kan du titta på direktsänd tv via din Xbox One-konsol. Den här sidan beskriver hur du personanpassar OneGuide så att du enkelt kan hitta dina favoritprogram och kanaler.

På den här sidan

Lägg till och titta på dina favoritkanaler med OneGuide

OneGuides tv-tablåer visar alla tillgängliga kanaler utifrån din tv-leverantör och kanalutbudet. Med alternativet Favoriter kan du också ange en lista med dina favoritkanaler.

Så här lägger du till favoritkanaler:

1. Öppna OneGuide och tryck sedan på menyknappen  på handkontrollen.
  2. Välj Alla kanaler i avsnittet TV-tablåer på menyn.
  3. När du hittar en kanal du gillar väljer du stjärnan bredvid kanalen. Ta bort en favorit genom att välja stjärnan igen.

Så här bläddrar du bland dina favoritkanaler:

1. Öppna OneGuide och tryck sedan på menyknappen  på handkontrollen.
  2. Välj Favoriter i avsnittet TV-tablåer på menyn.

Filtrera kanaler efter HD- eller SD-kvalitet

Med OneGuide kan du filtrera kanalerna utifrån kanaldefinitionen. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Om du trycker på Xbox-knappen  öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj TV och OneGuide.
  5. Välj OneGuide.
  6. Välj det alternativ du föredrar från den andra listan i den första kolumnen på skärmen:
    • Visa alla HD- och SD-kanaler visar alla kanaler oavsett upplösning.
    • Visa endast HD-kanaler blockerar enbart alla SD-kanaler.
    • Dölj SD-kanaler som är dubbletter döljer automatiskt alla kanaler med standarddefinition som även finns i en HD-version.

OneGuide och trygghetsinställningar

OneGuide upprätthåller inte innehållsbegränsningar som du har kopplat till din Xbox One-profil. Om du vill konfigurera föräldrakontrollerna på din tv bör du göra det på kabelboxen. Eller så kontaktar du din kabel- eller satellitleverantör om du har frågor.

OneGuide filtrerar bort stötande titlar och beskrivningar. Detta är standardinställningen för alla konton. Om du vill visa eller ändra den inställningen går du till Inställningar och väljer sedan Sekretess och onlinesäkerhet.