OneGuide och din inspelningsenhet

Översikt

OneGuide på din Xbox One-konsol är inte konstruerad för att styra din inspelare. Du har dock flera alternativ:

• Du kan använda inspelarens fjärrkontroll för att titta på inspelade program eller programmera nya inspelningar.
  • Om du har en Windows 10-dator eller Windows 10-telefon kan du använda alternativet Fjärrkontroll från OneGuide i Xbox-appen för att nå alla menyerna för din digitalbox.
  • Om du har en Android- eller iOS-telefon kan du använda alternativet Fjärrkontroll från OneGuide i SmartGlass-appen för att nå alla menyerna för din digitalbox.

Så här når du alternativet Fjärrkontroll i Xbox-appen på Windows 10

Innan du kan använda alternativet Fjärrkontroll i OneGuide måste du ansluta din Xbox-app till den Xbox One du vill styra. Så här gör du:

1. På din dator startar du Xbox-appen.
  2. På menyn till vänster på skärmen väljer du ikonen Anslut nära slutet på listan.
  3. På skärmen Anslut till din Xbox One väljer du Fjärrkontroll under Kontroller.
  1. En överlagring av en digital fjärrkontroll visas på skärmen. Du kan använda knapparna på den här digitala fjärrkontrollen precis som du skulle använda en vanlig fjärrkontroll för att nå alla menyerna på din digitalbox.

Obs! OneGuides uppspelningskontroller (snabbspolning framåt, tillbakaspolning, spela upp och paus) fungerar med dina inspelningar, så du kan använda Xbox One-handkontrollen eller rösten för att styra uppspelningen.