Titta på tv med OneGuide på Xbox One-konsolen

På den här sidan beskrivs hur du använder OneGuide för att titta på tv via Xbox One med handkontrollen eller röstkommandon.

• Om du vill börja titta på TV säger du "Hey Cortana, watch TV" eller så väljer du Live-TV i navet Underhållning.
  • Om du vill öppna OneGuide när du tittar på tv trycker du på X-knappen  på handkontrollen.

Obs! OneGuide stöder bara ett begränsat antal funktioner eller menyer på digitalteveboxar. Du måste använda fjärrkontrollen för att komma åt andra funktioner i boxen.