Titta på tv med OneGuide på Xbox One-konsolen

Med OneGuide kan du kombinera direktsänd tv med apparna och funktionerna på Xbox One. På den här sidan beskrivs hur du använder OneGuide för att titta på tv via Xbox One med handkontrollen eller röstkommandon.

• Om du vill börja titta på TV säger du "Hey Cortana, watch TV" eller så väljer du Live-TV i OneGuide-navet
  • Om du vill öppna OneGuide när du tittar på tv trycker du på X-knappen  på handkontrollen.

Obs! OneGuide stöder bara ett begränsat antal funktioner eller menyer på digitalteveboxar. Du måste använda fjärrkontrollen för att komma åt andra funktioner i boxen.