Lägga till en ny familjemedlem på Xbox One

Om du skapar en familj blir det lättare för dig att hantera sekretess- och onlinesäkerhetsinställningar för barn och tonåringar på Xbox One, Windows 10 och Windows Phone 10.

Vilken vuxen som helst i familjen kan lägga till nya medlemmar i familjen. Följ anvisningarna på den här sidan om du vill lägga till en familjemedlem.

Obs! Om personen du lägger till i din familj redan tillhör en annan familj måste personen tas bort från den nuvarande familjen. Mer information finns i Ta bort en familjemedlem från din familj.

Ämnen

Personen som du vill lägga till har redan ett Microsoft-konto på Xbox One-konsolen

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla nedåt och välj ditt konto för att logga in.
  4. När du har loggat in rullar du åt vänster från Startsidan för att öppna guiden.
  5. Välj Inställningar.
  6. Välj Alla inställningar.
  7. Under Konto väljer du Familj. Här visas alla aktuella medlemmar i din familj.
  8. Välj Lägg till i familj.
  9. Välj profilen för den person som du vill lägga till och tryck sedan på A-knappen på handkontrollen.

Personen som du vill lägga till i familjen har redan ett Microsoft-konto men inte på Xbox One-konsolen

Obs! Om personen du lägger till i din familj redan tillhör en annan familj måste personen tas bort från den nuvarande familjen. Mer information finns i Ta bort en familjemedlem från din familj.

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla nedåt och välj ditt konto för att logga in.
  4. När du har loggat in rullar du åt vänster från Startsidan för att öppna guiden.
  5. Välj Inställningar.
  6. Välj Alla inställningar.
  7. Under Konto rullar du åt höger till avsnittet Familj. Här visas alla aktuella medlemmar i din familj.
  8. Välj Lägg till i familj.
  9. Välj Lägg till ny.
  10. Be den person du vill lägga till att logga in med e-postadressen och lösenordet för personens Microsoft-konto.
  11. Välj Lägg till i familjnär du ombeds göra det.
  12. Om den person du lägger till är ett barn eller en tonåring följer du instruktionerna för att ge föräldramedgivande.

Personen som du vill lägga till saknar Microsoft-konto

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla nedåt och välj ditt konto för att logga in.
  4. När du har loggat in rullar du åt vänster från Startsidan för att öppna guiden.
  5. Välj Inställningar.
  6. Välj Alla inställningar.
  7. Under Konto rullar du åt höger till avsnittet Familj. Här visas alla aktuella medlemmar i din familj.
  8. Välj Lägg till i familj.
  9. Välj Lägg till ny.
  10. När den person du vill lägga till ombeds logga in med användarnamnet och lösenordet för personens Microsoft-konto trycker du på B-knappen på handkontrollen och rör vänster styrspak nedåt för att välja Skaffa ett nytt konto.
  11. Låt den person du vill lägga till följa anvisningarna för att skapa ett Microsoft-konto.
  12. Välj Lägg till i familj när du ombeds göra det.

Obs! Om den person du lägger till är ett barn kommer personen automatiskt att läggas till i din familj.