Använd innehållsbegränsningar på Xbox One när ingen är inloggad

Du kan begränsa vad ett gästkonto kan se och göra på din Xbox One-konsol när ingen är inloggad. Dessa inställningar kan ändras av vilken vuxen som helst som är inloggad på konsolen.

Styr vilka spel, appar och filmer gästerna har tillgång till när ingen är inloggad

Om du vill ändra innehållsbegränsningarna för konsoler där ingen är inloggad gör du så här:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
Xbox One-guiden visas till vänster på startsidan
  1. Välj Inställningar.
Ikonen för Inställningar är vald i Xbox One-guiden och rutan Inställningar visas.
  1. Välj Alla inställningar.
Xbox One-guiden med ikonen för Inställningar vald och rutan Inställningar visas
  1. Välj System.
  2. Välj Konsolbegränsningar för utloggad.
Kategorin ”Konsolbegränsningar för utloggad” är markerad på skärmen för Systeminställningar.
  1. Ange lösenordet för ditt Microsoft-konto för att bekräfta din identitet.
Skärmen
  1. Ändra inställningarna som du vill. Välj Åtkomst till innehåll och välj sedan den ålder du vill använda.
  2. Tryck på B-knappen  på handkontrollen när du är klar.

Om du vill veta hur du kan låta en gäst gå förbi dessa inställningar läser du Använda en Xbox One-konsol som gäst.