Felet "Fix this on the web" visas när du loggar in på Xbox One

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox One-konsolen:

Fix this on the web

Detta kan innebära att Microsoft har låst ditt konto på grund av att någon obehörig kan ha försökt logga in på ditt konto.

Lösning

Du kan häva blockeringen av kontot genom att logga in på kontot i en webbläsare och bekräfta din identitet:

1. Logga in på account.microsoft.com.
  2. En säkerhetskod skickas till telefonnumret eller e-postadressen som du har gett oss för säkerhetsaviseringar. Följ anvisningarna om hur du bekräftar kontoinformationen och återställer lösenordet (det är en säkerhetsåtgärd).

När du har gjort detta online kan du logga in på kontot och konsolen med det nya lösenordet.