Det finns någon i familjen som du inte känner igen

Du ser att det finns någon i din familj på Xbox One som du inte lade till och som du inte känner igen.

Lösning

• Om ingen i ditt hushåll känner igen ett konto som finns i din familj kan en vuxen i familjen ta bort det. Se Ta bort en familjemedlem från din familj.
  • Om du tror att ett eller flera av din familjs konton har hackats ber du varje familjemedlem återställa sina lösenord.
  • Kontrollera era konton för att se om ändringar gjorts på dem eller om de använts för att göra ändringar. Se lösningen på kontointrång.
  • Om ändringar som du inte kan återställa har gjorts på ditt konto eller om det finns ändringar som du själv inte har gjort kontaktar du Xbox-supporten.

Ytterligare skydd för din familjs konton