Om Xbox One-webbfiltrering

Webbfiltrering ger föräldrar möjlighet att kontrollera vilka webbplatser deras barn har åtkomst till på Xbox One. Med webbfiltrering har du dessa alternativ:

• Bara listan Tillåt: Bara webbplatser som en förälder har lagt till i listan Tillåt via Xbox.com.
  • Anpassat för barn Inkluderar ovanstående samt tillåter åtkomst till webbplatser utformade för barn, medan vuxensajter blockeras.
  • Allmänt: Inkluderar allt ovanstående samt tillåter åtkomst till webbplatser av allmänt intresse, medan vuxensajter blockeras.
  • Standardkommunikation: Inkluderar allt ovanstående samt tillåter sociala nätverk, webbchatt och webbmejl, medan vuxensajter blockeras.
  • Varning på vuxen: Tillåter allt innehåll, men visar en varning innan en vuxensajt visas.
  • Avstängd: Ingen webbfiltrering.

Göra webbfilterinställningar

På Xbox One-konsolen:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Under Konto väljer du Familj.
  1. Välj det barnkonto du vill lägga till webbfiltrering för.
  1. Välj Webbfiltrering.
  1. Markera de nuvarande inställningarna för att se alla tillgängliga alternativ.
  1. Välj önskad nivå på webbfiltreringen.
    Obs! Specifika webbplatser kan bara läggas till i listan Tillåt i avsnittet Familj på ditt Microsoft-konto.