Så här lägger du till nya Xbox-kompisar

Du kan ha upp till 1 000 Xbox-kompisar. Om du har en person på din kompislista kan du snabbt hitta den personen online och göra dig redo för nästa speläventyr.

Obs! Du måste känna till personernas gamertag för att kunna lägga till dem i din kompislista.

På den här sidan

Lägga till kompisar på Xbox One

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla nedåt och välj ditt konto för att logga in.
  4. När du har loggat in trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  5. Under Kompisar och klubbar väljer du Sök efter en person.
  6. Sök efter en gamertag. Var noga med stavningen och eventuella mellanslag för personens gamertag.
  7. Välj Lägg till kompis så läggs den personens gamertag in på din kompislista.
  8. Välj Kompis eller Favorit för att välja vilken typ av information du delar med den personen. Du kan också välja Dela mitt riktiga namn så att din kompis lättare känner igen dig.
  9. Välj Skicka.

Obs! Dina kompisar ser dig som en följare och kan därmed se den information som du delar med dina kompisar, baserat på dina sekretessinställningar.

Lägga till kompisar i Xbox-appen

1. Logga in på Xbox-appen.
  2. I avsnittet Kompisar Startsidan skriver du gamertaggen i rutan Sök efter personer eller klubbar och trycker på Retur. Var noga med stavningen och eventuella mellanslag för personens gamertag.
  3. Välj Lägg till kompis så läggs den personens gamertag in på din kompislista.
  4. Välj Kompis eller Favorit för att välja vilken typ av information du delar med den personen. Du kan också välja Dela mitt riktiga namn så att din kompis lättare känner igen dig.
  5. Välj OK.

Obs! Dina kompisar ser dig som en följare och kan därmed se den information som du delar med dina kompisar, baserat på dina sekretessinställningar.

Lägga till kompisar på Xbox.com

1. Från sidan Xbox.com väljer du Logga in högst uppe till höger på sidan.
  2. Välj din spelarbild och välj Kompisar från den nedrullningsbara listan.
  3. Skriv gamertaggen i rutan Sök gamertag. Var noga med stavningen och eventuella mellanslag för personens gamertag.
  4. Välj Lägg till kompis så läggs den personens gamertag in på din kompislista.

Obs! Dina kompisar ser dig som en följare och kan därmed se den information som du delar med dina kompisar, baserat på dina sekretessinställningar.