Vad är klubbtaggar?

Taggar är beskrivande etiketter som hjälper till att ange de grundläggande reglerna för klubbar, till exempel Mikrofon krävs eller Inga psykningar. Spelarna kan se de här etiketterna "taggade" till en klubb och få en bättre känsla för vad klubben tillåter och handlar om. Spelarna kan också använda taggar för att söka efter klubbar. Det är ett smidigt sätt att hitta klubbar som passar dem bättre.

Lägga till eller ändra klubbtaggar:

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj Anpassa > Lägg till taggar.
  3. Välj taggar och sedan Klart.
  4. Välj Klart när du är klar med anpassningarna.