Vad är Letar efter grupp-taggar?

Taggar är beskrivande etiketter som hjälper till att ange de grundläggande reglerna för ett Letar efter grupp-inlägg, till exempel Mikrofon krävs eller Inga psykningar. När du skapar ett inlägg kan du välja bland olika taggar som kan läggas till, exempelvis Xbox-taggar, taggar för specifika achievements och populära taggar som är skapade av Xbox-communityn för specifika spellägen eller mål.

Spelare som bläddrar i Letar efter grupp kan se de här etiketterna "taggade" till ditt inlägg och få en bättre känsla för vad du försöker göra. Spelare kan också använda taggar för att söka i Letar efter grupp. Det är ett smidigt sätt att hitta rätt spelare att spela med.

Så här lägger du till taggar till Letar efter grupp:

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Grupper och sedan Letar efter grupp.
  2. Välj ett spel från listan (det tar dig till spelets hubb).
  3. Välj Skapa inlägg > Lägg till taggar.
  4. Välj mellan olika Xbox- och achievement-taggar samt populära taggar eller välj Lägg till anpassad tagg för att skapa din egen tagg.
  5. När du är klar väljer du Klart.