Ändra objekten i spelhistoriken i Xbox One

Med Showcase-funktionen kan du visa det achievement och det spelklipp som du är mest stolt över i din profil.

Ämnen

Visa ditt Showcase

Du kan visa ditt Showcase från området Feed i din profil. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till fliken Logga in upptill.
  3. Välj din gamertag.
  4. Välj Min profil.
  5. Bläddra åt höger till skärmen Feed. Du hittar ditt Showcase upptill.

Dela ett klipp till Showcase från Spel-DVR

Om du har ett klipp som du vill dela går det att göra från appen Spel-DVR. Så här gör du:

1. På Startsidan går du åt höger och väljer Mina spel och appar.
  2. Välj Spel-DVR i avsnittet Appar.
  3. Leta reda på det önskade klippet, markera det och tryck på menyknappen.
  4. Välj Dela.
  5. Välj Showcase i listan.

Dela ett achievement till Showcase från appen Achievements

Om du vill dela ett achievement som inte finns kvar bland senaste aktiviteter kan du dela det till ditt Showcase från appen Achievements. Så här gör du:

1. Välj Mina spel och appar.
  2. Välj Achievements i avsnittet Appar.
  3. Markera önskad achievement.
  4. Välj Dela achievement.
  5. Välj Showcase i listan.

Du kan lägga till ytterligare bildtexter som visas ovanför ditt Showcase när någon tittar på din profil.