Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Ändra aviseringsinställningarna för klubbar

Välj vilka aviseringar ska få för klubbar genom att ändra aviseringsinställningarna:

  1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj sedan Inställningar > Alla inställningar.
  2. Välj Inställningar > Aviseringar.
  3. Välj Xbox-aviseringar > Klubbar.
  4. Välj de aviseringar du vill ta emot.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ändra aviseringsinställningarna för klubbar" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan