Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Ändra sekretessinställningar för Letar efter grupp

  1. Dubbeltryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj sedan Inställningar > Alla inställningar.
  2. Välj Konto > Sekretess och onlinesäkerhet.
  3. Välj Xbox Live-sekretess > Visa information och anpassa > Kommunikation och spel för flera spelare.
  4. Under Andra kan kommunicera med röst, text eller inbjudningar väljer du ett av alternativen.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ändra sekretessinställningar för Letar efter grupp" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan