Bekräfta spelare för ditt Letar efter grupp-inlägg

När du har skapat ett Letar efter grupp-inlägg får du begäran om inbjudningar från spelare som vill vara med. Som skapare av (eller värd för) inlägget måste du besluta vilka spelare som ska bekräftas eller avvisas.

Så här bekräftar eller avvisar du de spelare som är intresserade:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Grupper.
  2. Under Kommande väljer du Letar efter grupp-inlägget. Sedan väljer du # Intresserad, flyttar pekaren över en gamertag och väljer Bekräfta eller Avvisa.

Spelare som du bekräftar visas i inläggets lista över Bekräftade.