Skapa en klubb

Titta på videon om hur du skapar en klubb

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

1. Tryck på Xbox-knappen för att gå till Startsidan. Välj fliken Community, välj Klubbar på Xbox och sedan Skapa en klubb.
  2. Välj den typ av klubb du vill skapa.
    • Offentlig – vem som helst kan hitta klubben, spela och se klubbens innehåll, men bara medlemmar kan chatta.
    • Privat – vem som helst kan hitta klubben, men bara medlemmar kan spela, se klubbens innehåll och chatta.
    • Dold – bara medlemmar kan hitta klubben, spela, se klubbens innehåll och chatta.
  3. Ge din klubb ett namn och välj Fortsätt. (Tänk på att offentliga och privata klubbnamn blir sökbara, så välj ett bra namn!)
  4. Kontrollera klubbens typ och namn igen och välj sedan Skapa klubb.

När du har skapat din klubb gör du den lite personligare. Lägg till en bakgrund, välj en profilbild och gör andra anpassningar som visar Xbox-communityn vad din klubb handlar om.

Se också till att lägga till taggar och en beskrivning. Du kan personer med samma intressen lättare hitta din klubb. Du kan när som helst ändra anpassningarna genom att gå tillbaka till klubbens Info-flik och välja Anpassa.