Ta bort en klubb

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Hantera och välj sedan Klubbinställningar > Ta bort klubb.

Om klubben är 7 dagar eller yngre tas din klubb bort omedelbart.

Om klubben är äldre än 7 dagar avbryts alla klubbaktiviteter ett tag (du ser en nedräkning för det på klubbens informationssida) och sedan tas klubben bort permanent från Xbox Live. Om du ändrar dig och vill behålla klubben går du tillbaka till den, väljer fliken Information och sedan Behåll klubben.

Om du vill återanvända samma klubbnamn för en ny klubb har du kvar det 1 timme efter det att den gamla klubben tagits bort.