Samla bekräftade spelare i en grupp

När du har bekräftat de spelare som var intresserade av ditt Letar efter grupp-inlägg är det dags att samla dem i en grupp (om du inte har schemalagt gruppen för ett annat tillfälle).

Så här samlar du bekräftade spelare i en grupp:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Grupper.
  2. Välj inlägget Letar efter grupp och välj sedan Samla din grupp. Då påbörjas en grupp automatiskt och gruppinbjudningar skickas till alla som du tidigare bekräftat. (Om du bekräftar någon mer efter att du har valt Samla din grupp får de en gruppinbjudan automatiskt.)