Skapa ett inlägg för Letar efter grupp

Titta på videon om hur du skapar ett inlägg för Letar efter grupp

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

När du använder Letar efter grupp för att skapa inlägg skapar du en annons för "spelare sökes" i Xbox-communityn som andra kan se och svara på. Det är ett enkelt sätt att få kontakt med spelare som har samma mål och intressen. Du kan rekrytera upp till 15 personer!

Så här skapar du ett inlägg för Letar efter grupp:

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Grupper och sedan Letar efter grupp.
  2. Välj ett spel från listan (det tar dig till spelets hubb).
  3. Välj Skapa inlägg.
  4. Lägg till taggar och en beskrivning. Justera sedan detaljer som hur många spelare som behövs. Du kan schemalägga en tid för samling genom att justera Dag och Starttid för grupp. Om du vill samla personerna till en grupp väljer du Nu.
  5. Välj Inlägg när du är klar.