Bjud in någon att gå med i en klubb

Så här bjuder du in en kompis till att gå med i en klubb

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj Bjuda in någon.
  3. Välj en gamertag i din kompislista och tryck sedan på Menyknappen för att skicka inbjudan.

Så här bjuder du in andra personer till att gå med i en klubb

1. Gå till en persons profil.
  2. På fliken Info väljer du Bjud in > Bjud in till klubb.
  3. Välj en klubb i listan.

Om du är ägare till eller administratör för en klubb gör du så här om du vill bjuda in andra att gå med i din klubb:

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Hantera och sedan Inbjudningar och rekommendationer.
  3. Om du vill bjuda in någon till klubben väljer du en gamertag och sedan Bjud in.

Mer information om hur du visar klubbinbjudningar finns i Gå med i en klubb.