Gå med i en klubb

Titta på videon om hur du går med i en klubb

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

1. Från startsidan väljer du Community och sedan Klubbar på Xbox.
  2. Bläddra bland de klubbar som finns eller välj Hitta en klubb för att söka efter en.
  3. Välj en klubb.
  4. Under Info väljer du Begär inbjudan. Ägare och administratörer meddelas att du vill gå med.

När en klubb accepterat din begäran blir du medlem och klubben visas i området Kompisar och klubbar i guiden.

Titta om det finns klubbinbjudningar genom att gå till Klubbar på Xbox (se steg 1). När du får klubbinbjudningar visas de under Dina klubbinbjudningar. Välj Acceptera inbjudan under den klubb du vill gå med i.

Du kan också titta efter klubbinbjudningar genom att dubbelklicka på Xbox-knappen , välja Aviseringar och sedan välja aviseringen.