Göra någon till klubbadministratör

Om du är klubbägare och vill bjuda in en klubbmedlem att hjälpa dig med den dagliga administrationen av klubben gör du så här:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Hantera och sedan Medlemmar och administratörer.
  3. Välj en medlem och sedan Åtgärder > Befordra till administratör.

Mer information om klubbadministratörer finns i Vad gör en klubbadministratör.