Lösenord krävs fortfarande efter att e-postadressen har ändrats och inloggningen på Xbox One har angetts till ”Inga barriärer”

På den här sidan beskrivs vad du kan göra om du fortfarande uppmanas att ange ditt lösenord på Xbox One-konsolen efter att du ändrat det primära aliaset (e-postadressen) för ditt Microsoft-konto och angett inställningen för inloggningen på konsolen till ”Inga barriärer”.

Lösning

Om du fortfarande inte kan logga in efter 48 timmar utan att ange lösenordet tar du bort profilen från konsolen och lägger till den igen:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto.
  5. Välj Ta bort mig från denna Xbox och bekräfta sedan genom att välja Ta bort mitt konto.
  6. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  7. Välj Logga in.
  8. Rulla ned och välj ditt konto för att logga in. Välj Lägg till ny.
  9. Logga in med din nya e-postadress och ditt nya lösenord.
  10. Upprepa steg 1–4 för att komma tillbaka till Inloggning, säkerhet och nyckel.
  11. Välj Ändra mina inloggnings- och säkerhetsinställningar.
  12. Välj Inga barriärer.