Dela i en klubbs aktivitetsfeed

Klubbar är perfekta för människor som vill vara sociala inom Xbox-communityn. Ett sätt att vara social är att se vad klubbmedlemmarna gör i en klubbs aktivitetsfeed. Lägg upp dina tankar, lämna kommentarer, gilla och dela inlägg med mera.

Var hittar jag en klubbs aktivitetsfeed?

1. Gör något av följande:
    • Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
    • Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Startsidan, sedan fliken Community och därefter Klubbar på Xbox. Bläddra bland de klubbar som finns eller sök genom att välja Hitta en klubb.
  2. Välj fliken Aktivitetsfeed.

Vad visas i en klubbs aktivitetsfeed?

• Nya spelklipp eller skärmbilder som medlemmarna lagt dit.
  • Achievements som medlemmarna har låst upp.
  • Text som medlemmarna har lagt upp.

Vem kan se en klubbs aktivitetsfeed? Om det är en offentlig klubb kan vem som helst se det som finns i klubbens aktivitetsfeed. Om det är en privat eller dold klubb kan bara medlemmarna se vad som finns i den.

Vem kan göra inlägg i en klubbs aktivitetsfeed? Det är upp till klubbens ägare, men som standard kan alla medlemmar göra inlägg. Om du är klubbägare och vill välja vem som kan göra inlägg gör du så här:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Hantera och sedan Klubbinställningar.
  3. Välj Vem kan dela i feed? och välj ett av alternativen.