Rekommendera någon till en klubb

Om du är medlem i någon annans klubb kan de låta dig rekommendera kompisar.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan en privat eller dold klubb i listan.
  2. Välj Rekommendera någon.
  3. Välj en gamertag och tryck sedan på menyknappen för att skicka rekommendationen.

Om klubbens ägare eller administratörer godkänner din rekommendation skickar de en inbjudan att gå med i klubben till din kompis. Mer information om hur du visar klubbinbjudningar finns i Gå med i en klubb.