Byta namn på en klubb

Om du vill byta namn på din klubb kan du ändra det en gång. Tänk på att om din klubb är offentlig eller privat är klubbnamnet sökbart, så välj ett bra namn!

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj Anpassa och välj sedan klubbnamnet längst upp på sidan.
  3. Markera rutan för att ta fram tangentbordet, skriv namnet och tryck sedan på menyknappen  för att kontrollera tillgängligheten. (Om namnet är tillgängligt visas en bock i rutan.)
  4. Välj sedan Ja.