Rapportera olämpligt beteende eller innehåll i en klubb

Om någons handlande strider mot klubben regler (som finns på klubbens infosida) ska medlemmarna rapportera detta till klubbens administratörer eller Xbox Live Policy & Enforcement-teamet. Genom att rapportera dåligt beteende eller olämpligt innehåll i en klubb hjälper medlemmarna administratörerna att göra klubben rolig för alla.

Så här rapporterar du en klubbmedlem:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Medlemslista, välj en gamertag (eller skriv den i sökrutan och välj den sedan) och välj därefter Mer > Anmäl.
  3. Välj en orsak i listan och välj sedan Anmäl.

Så här rapporterar du olämpligt innehåll i klubbens aktivitetsfeed:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Aktivitetsfeed och välj sedan posten med det olämpliga innehållet.
  3. Flytta pekaren till motsvarande gamertag och välj sedan Alternativ > Anmäl.
  4. Välj Klubbadministratör eller Xbox Live Policy & Enforcement-teamet och välj sedan Anmäl.

Så här rapporterar du ett chattämne eller meddelande i klubbens chatt:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Chatt, välj sedan chattämnet eller meddelandet och därefter Anmäl.
  3. Välj Klubbadministratör eller Xbox Live Policy & Enforcement-teamet och välj sedan Anmäl.

Så här rapporterar du en klubb:

1. Gör något av följande:
    • Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan Kompisar och klubbar.
    • Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Startsidan, sedan fliken Community och därefter Klubbar på Xbox. Bläddra bland de klubbar som finns eller sök genom att välja Hitta en klubb.
  2. Välj en klubb i listan.
  3. När du är i klubben väljer du Anmäl och sedan Anmäl igen för att bekräfta.