Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Rapportera ett Letar efter grupp-inlägg

Om det finns olämpligt innehåll eller beteende associerat med en persons Letar efter grupp-inlägg ska spelare rapportera det till Xbox Live Policy & Enforcement-teamet.

Så här rapporterar du ett Letar efter grupp-inlägg:

  1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Grupper > Letar efter grupp.
  2. Välj ett spel.
  3. Välj Letar efter grupp-inlägget och välj sedan Rapportera det här inlägget.
  4. Välj en orsak i listan och välj sedan Anmäl.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Rapportera ett Letar efter grupp-inlägg" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan