Svara på ett Letar efter grupp-inlägg

När du bläddrar i Letar efter grupp tittar du på annonser för "spelare sökes" som skapats av Xbox-communityn. Det är ett enkelt sätt att samla spelare som har samma mål och intressen.

Så här svarar du på ett Letar efter grupp-inlägg:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Grupper och sedan Letar efter grupp.
  2. Välj ett spel från listan (det tar dig till spelets hubb).
  3. I Letar efter grupp kan du bläddra eller söka efter inlägg. Skriv taggar eller sökord i rutan för att förfina din sökning.
  4. Välj ett inlägg som intresserar dig och välj sedan Jag är intresserad.

Den person som skapade inlägget (värden) måste bekräfta dig innan du kan bjudas in till gruppen. Om du vill se om du har bekräftats av värden gör du något av följande:

• Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Aviseringar, markera aviseringen och välj sedan Starta. I Letar efter grupp-inlägget bör din gamertag nu visas i listan Bekräftad.
  • Om du vill se väntande inlägg trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Grupper och välj sedan Letar efter grupp-inlägget.

Så snart du är bekräftad bör du få en gruppinbjudan omkring den tidpunkt som angetts i inlägget.