Prata med andra i klubbens chatt

Klubbar är inte bara bra för social samverkan inom Xbox-communityn, de hjälper också spelare som vill organisera spelsessioner, prata strategi med mera. Om du känner för konversation kollar du vad folk pratar om i klubbens chatt.

Vem kan se klubbens chatt? Om det är en offentlig klubb kan vem som helst se det som finns i klubbens chatt. Om det är en privat eller dold klubb kan bara medlemmarna se vad som finns i den.

Vem kan chatta i en klubb? Det bestämmer klubbens ägare. Om det är du och du vill ändra vem som kan chatta gör du så här:

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Hantera och sedan Klubbinställningar.
  3. Välj Vem kan chatta? och välj sedan ett av alternativen.