Överföra ägarskapet för en klubb

Om du vill ge din klubb till någon annan kan du överföra ägarskapet till någon av klubbadministratörerna,

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar och välj sedan klubb i listan.
  2. Välj fliken Hantera och välj sedan Klubbinställningar > Överför ägarskap.
  3. Välj en gamertag och välj sedan Ja.

När du har överfört ägarskapet är du inte längre ägare, men du kommer att vara klubbadministratör.