Hur börjar jag använda Letar efter grupp?

Titta på videon om att hitta spelare med Letar efter grupp

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

• Från guiden. Dubbeltryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan Grupper > Letar efter grupp.
  • Från spelhubben. Markera objektet, tryck på menyknappen på din handkontroll, välj Spelhub och sedan fliken Letar efter grupp.
  • Från en klubb du är medlem i. Dubbeltryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Kompisar och klubbar, välj en klubb i listan och välj sedan fliken Letar efter grupp.
  • Från en klubb du besöker. Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen för att gå tillbaka till Startsidan. Välj sedan fliken Community och därefter Klubbar på Xbox. Bläddra bland de klubbar som finns eller sök efter dem genom att välja Hitta en klubb. Välj en klubb och välj sedan fliken Letar efter grupp.

Om du vill använda Letar efter grupp kanske du behöver ändra dina sekretessinställningar.

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Inställningar > Alla inställningar.
  2. Välj Konto > Sekretess och onlinesäkerhet.
  3. Välj Xbox Live-sekretess > Visa information och anpassa > Kommunikation och spel för flera spelare.
  4. Under Andra kan kommunicera med röst, text eller inbjudningar väljer du Alla.