Använda Xbox Live Gulds delningsfunktioner på Xbox One

Video: Dela spel och Guld på din hemma-Xbox

Titta på videon om att dela spel och Guld på din hemma-Xbox. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Översikt

Så här kan Xbox Live-guldprenumeranter dela med sig av guldprenumerationens fördelar i form av spel för flera personer, Spel-DVR och Smart Match.

• Hemma: Konfigurera din Xbox One-konsol hemma så att alla som använder den kan spela spel för flera personer, även om du inte är hemma eller inloggad på konsolen. Välj helt enkelt din Xbox One-konsol som din hemma-Xbox. Se Så här väljer du en Xbox One-konsol som hemma-Xbox för att se hur gör.
  • När du är ute: Logga in hos en kompis, så kan alla som är där spela spel för flera personer medan du är inloggad.

Hemma med Xbox One

Som Xbox Live-guldprenumerant kan du dela med dig av Xbox Live Guld till andra medan de använder din Xbox One-konsol hemma hos dig. Kompisar och familj kan helt enkelt skapa ett eget konto och en egen gamertag på konsolen, och då kan de spela spel för flera personer online på Xbox Live.

Kommer kompisar och familjemedlemmar med egna gamertags på besök för att spela? Inga problem. De kan logga in och spela spel för flera personer online även om du loggar ut.

Hemma hos en kompis med Xbox One

När du besöker en kompis kan ni spela spel för flera personer på kompisens Xbox One-konsol, även om din kompis inte är Xbox Live-guldprenumerant. Så snart du har loggat in med ditt Xbox Live-guldkonto kan alla som använder den konsolen spela spel för flera personer så länge du är inloggad.

Vad Home Gold innebär för Xbox One-upplevelsen

Med Xbox One har alla i ditt hem ett personligt konto för att möjliggöra kraftfulla och personliga upplevelser. Det är en av orsakerna till att vi skapade Home Gold. Det innebär att ditt konto och din gamertag är enbart dina. Du behöver inte dela din gamertag för spel för flera personer med andra i ditt hem eller få rekommendationer för barn sida vid sida med rekommendationer för de vuxna i familjen. Det betyder också att du kan introducera nya spel och spela spel för flera personer med besökande kompisar. När du köper en Xbox Live-guldprenumeration kan flera personer utnyttja de bästa fördelarna med Xbox Live Guld på din Xbox One utan extra kostnad.