Så här ansluter du en Xbox 360 trådlös nätverksadapter

Översikt

I den här artikeln beskrivs Xbox 360 trådlös nätverksadapter och hur du ansluter den.

Lösningar

Om Xbox 360 trådlös nätverksadapter

Xbox 360 trådlös N nätverksadapter N är kompatibel med både Xbox 360-konsolen i originalutförande och med Xbox 360 S-konsolen. Om du ansluter adaptern till en Xbox 360 S-konsol kommer konsolens interna trådlösa N-funktion att inaktiveras. (Genom att använda den externa adaptern kan du förbättra signalstyrkan och bandbredden om den trådlösa åtkomstpunkten är långt ifrån konsolen.)
picture

Så här ansluter du Xbox 360 trådlös nätverksadapter

Följ de här stegen om du vill ansluta Xbox 360 trådlös nätverksadapter till Xbox-konsolen:

1. koppla in en Xbox 360 trådlös nätverksadapter på Xbox 360-konsolens baksida genom att fästa adapterns plastflikar i skårorna på konsolens baksida.

Obs! På Xbox 360 S-konsolen finns inte dessa skåror eftersom den har intern trådlös funktion. I vissa fall kan dock den trådlösa nätverksadaptern N ge bättre räckvidd och bandbredd jämfört med den interna trådlösa funktionen i Xbox 360 S-konsolen. Om du använder den trådlösa nätverksadaptern N med Xbox 360 S-konsolen förlänger du adapterns ben så att adaptern placeras ovanpå eller bredvid konsolen.

picture
  1. Koppla in USB-kabeln i USB-porten på konsolens baksida.
picture

Obs! Om du använder en trådlös adapter och en Kinect-sensor, använder du förlängningskabeln för trådlös nätverksadapter som medföljer Kinect-sensorn för att ansluta den trådlösa nätverksadaptern till en USB-port på konsolens framsida.

picture
  1. Vik upp antennen.
picture
  1. Om en nätverkskabel är ansluten på baksidan av konsolen tar du bort den.
  2. Konfigurera de trådlösa inställningarna för din konsol. Mer information hittar du i Så här konfigurerar du trådlösa inställningar för Xbox 360-konsolen.