Uppdatera ett Xbox on Windows-spel eller Xbox on Windows Games-klientprogramvaran

Översikt

Om en uppdatering för ett Xbox on Windows-spel eller för Xbox on Windows Games-klientprogramvaran inte installeras automatiskt kan du installera uppdateringen manuellt.

Ämnen

Så här installerar du en Xbox on Windows-speluppdatering

Om Xbox on Windows-spelet inte uppdateras automatiskt kan det vara bra att veta att speluppdateringarna vanligtvis finns tillgängliga på spelutvecklarens eller utgivarens webbplats. Information om hur du kontaktar en spelutvecklare eller utgivare finns i avsnittet om spelsupport .

I Windows 7 kan du få uppdateringar via Spelutforskaren. Mer information finns i avsnittet om Spelutforskaren.

Följ dessa steg om du vill ladda ned en speluppdatering i Spelutforskaren:

1. Öppna mappen Spel. Det gör du genom att klicka på Start, klicka på Sök, skriva spel i rutan Sök och trycka på Retur. Klicka på Spelutforskaren i listan med resultat.

2. Högerklicka på spelets namn i Spelutforskaren och klicka på Sök efter uppdateringar online.

3. Installera speluppdateringen när den har laddats ned.

Så här installerar du den senaste Xbox on Windows Games-klientuppdateringen

Om Xbox on Windows Games-klientprogramvaran inte uppdateras automatiskt kan det hända att en dialogruta visas. Från den dialogrutan kan du uppdatera Xbox on Windows Games-klientprogramvaran genom att göra något av följande:

• Ladda ned och installera programvaruuppdateringen manuellt

• Uppdatera programvaran automatiskt via Microsoft Update

Så här uppdaterar du Xbox on Windows-klientprogramvaran manuellt

Om du vill uppdatera Xbox on Windows Games-klientprogramvaran manuellt följer du dessa steg:

1. Ladda ned paketet för Xbox on Windows Games-klientprogramvara.

Obs! Microsoft har genomsökt den här filen efter virus med den senaste virusprogramvaran som fanns tillgänglig vid det datum då filen publicerades. Filen finns lagrad på servrar med förhöjd säkerhet som hindrar obehöriga ändringar i filen.

2. Starta installationsprocessen genom att klicka på Kör eller Fortsätt.

Så här uppdaterar du Xbox on Windows Games-klientprogramvaran automatiskt

Du kan göra inställningar så att Xbox on Windows Games-klientprogramvaran uppdateras automatiskt. Gör så här:

1. Gå till Microsoft Update.

2. Klicka på Ändra inställningar i navigeringsfönstret.

3. Markera kryssrutan Tillåt alla användare att installera uppdateringar på den här datorn och klicka på OK.

4. Klicka på Sök efter uppdateringar online på Microsoft Update.

5. Klicka på Valfria uppdateringar och välj Xbox on Windows-uppdateringen.

6. Installera uppdateringen genom att klicka på OK.

Nästa gång en ny Xbox on Windows Games-uppdatering blir tillgänglig installeras den uppdateringen automatiskt av Windows Update.