Fejlkode 8016A0FA vises, når du prøver at indløse et Xbox Live Gold-medlemskabskort

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at indløse en forudbetalt Xbox Live Gold-medlemskabskort:

8016A0FA

Denne fejl betyder, at indløsning af kortet vil medføre, at du overskrider den maksimale tid, der er tilladt for et Xbox Live Gold-medlemskab. Et Xbox Live Gold-medlemskab kan forlænges til højst 36 måneder.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at beholde Xbox Live Gold-kortet, indtil dit Xbox Live-medlemskab er ved at udløbe. Dit medlemskab kan forlænges til højst 36 måneder (3 år).

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 8016A0FA vises, når du prøver at indløse et Xbox Live Gold-medlemskabskort", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?