Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto

Xbox Live-betalingsmåder

Du kan have en eller flere betalingsmåder tilknyttet din Xbox Live-konto. Der skal være én betalingsmåde, som er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab. Betalingsmåderne omfatter:

Løsninger

Onlinetrin: Tilføj en betalingsmåde

1. Åbn en browser på en computer eller en anden enhed med forbindelse til internettet, og gå til Min konto.
  2. Vælg Håndter betalingsindstillinger.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med din Microsoft-konto.
  4. Gør et af følgende:
    • Vælg Tilføj et nyt kreditkort. Skriv kreditkortoplysningerne, og klik eller tryk derefter på Gem. (Gælder for Xbox eller Zune).
    • Vælg Betal med PayPal. Følg instruktionerne for at tilføje en eksisterende PayPal-konto eller oprette en ny. (Gælder kun for Xbox).

Trin på Xbox One-konsollen: Tilføj en betalingsmåde

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

1. Log på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit Xbox Live-medlemskab.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Gå til Betaling og fakturering.
  4. Gå til Tilføj et nyt kreditkort.
Bemærk! Du kan ikke føje en PayPal-konto til Xbox One-konsollen. Se Onlinetrin ovenfor.

picture
  1. Vælg Add Credit Card.
picture
  1. Skriv navnet på kreditkortindehaveren, og vælg derefter Enter.
picture
  1. Skriv kortnummeret, og vælg derefter Enter.
    Bemærk!
    I øjeblikket accepteres kun Visa, MasterCard og American Express.
picture
  1. Skriv udløbsdatoen, og vælg derefter Next.
picture
  1. Skriv sikkerhedskoden, og klik derefter på Next.
picture
  1. Tjek, om faktureringsoplysningerne er korrekte, og vælg derefter Save info.
picture

Trin på Xbox 360-konsollen: Tilføj en betalingsmåde

1. Log på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit Xbox Live-medlemskab.
  2. Gå til settings fra Dashboard, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Manage Payment Options.
picture
  1. Gør et af følgende:
    • Vælg Add Credit Card, og angiv derefter kreditkortoplysningerne.
    • Vælg Add PayPal for at bruge din PayPal-konto på Xbox Live.

Skift eller fjern en betalingsmåde

Du kan få hjælp til at ændre den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab, i Rediger en Xbox Live-betalingsmåde.

Du kan se, hvordan du fjerner en betalingsmåde fra din konto, i Fjern en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Zune-konto.

Problemer med at tilføje kreditkort eller ændre en betalingsmåde

Hvis der opstår problemer, når du prøver at tilføje eller ændre en betalingsmåde, skal du se Kreditkortfejlkoder på Xbox Live.