Refusionsvilkår ved køb af digitale spil

Disse vilkår for refusion ved køb af digitale spil omfatter digitale spil købt i Microsoft Store, Xbox-apps (undtagen film- og tv-apps), pakketilbud med digitale spil samt digitale holdbare spiltilbud og spiltilbud, der kan forbruges, f.eks. sæsonkort til spil, virtuel valuta og mikrotransaktioner, hvad enten de gøres tilgængelige via Xbox-konsolenheden eller på din pc (samlet kaldet "digitale spilprodukter"). Ved refusioner, som vedrører digitale abonnementer, digitale gavekort, digitale forudbestillinger af spil og alle andre digitale spiltilbud, kan du bruge ovenstående links, vilkår for salg for Microsoft Store og Xbox Support for at få flere oplysninger.

Værdiansættelser

Hos Microsoft forstår vi, at køb af digitale spilprodukter ikke altid går som planlagt. Hvis det skulle ske, kan du være sikker på, at du bliver behandlet rimeligt, at vi lytter til dine problemer, og at vi hjælper dig med at anmode om en refusion, hvis det er nødvendigt. Vi forpligter os til at kommunikere vores politikker tydeligt og gøre vores processer enkle og nemme at forstå. Din feedback hjælper os til kontinuerligt at forbedre din spiloplevelse. Fortæl os om årsagen til refusionsanmodningen, så vi kan foretage forbedringer.

Berettigelse til refusion

Vi leverer et refusioner for digital spilprodukter som en del af en konsekvent og pålidelig købsoplevelse. De fleste, der anmoder om en refusion, vil blot gerne løse et problem, men nogle gange misbruges systemet. Hvis det viser sig, at refusioner bliver misbrugt, forbeholder vi sig ret til at stoppe med at tilbyde dem, medmindre det er lovligt påkrævet.

Alt salg af digitale spilprodukter anses for at være endelige, men vi ved, at der kan være formildende omstændigheder. Afhængigt af købs- eller indholdstypen fastsætter vi retten til refusion ud fra forskellige faktorer som tid fra købsdatoen, tid siden frigivelse og brug af produktet, når du anmoder om refusion for disse produkter.

For produkter med enkeltstående anvendelse (f.eks. forbrugsvarer eller spilvaluta) er din anmodning kun berettiget, hvis produktet ikke er blevet ændret eller brugt.

Kontobeskyttelse

Det er vigtigt for os at beskytte din konto og dine betalingsoplysninger. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du beskytter din eller dit barns konto, i artiklen Undgå uautoriserede køb på Xbox One for at få tip til, hvordan du sikrer, at din konto er sikker og forhindrer uønskede køb i fremtiden.

Proces til anmodning om refusion

Du kan starte processen til anmodning om refusion for et digitalt spilprodukt ved at logge på den konto, som købet blev foretaget med, på xbox.com/refundshelp. Fortæl os, hvorfor du anmoder om en refusion. Vi bruger disse oplysninger til at forbedre vores produkter og processer og forhåbentlig minimere behovet for fremtidige refusionsanmodninger. Hvis vi godkender refusionen, kan du se, at den behandles på din Microsoft-konto, og du vil ikke længere kunne bruge indholdet. Refusionen kan tage et par arbejdsdage, og det kan være en god ide at kontrollere din bank for at sikre, at det gældende betalingsmiddel er blevet krediteret korrekt.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Refusionsvilkår ved køb af digitale spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?