Hjælp med at købe på Xbox 360

Har du brug for hjælp til at købe noget på Xbox 360? Find dit scenarie herunder.

Du køber et spil eller et tilføjelsesprogram

1. Hvis du får en meddelelse om, at du skal fortsætte dit køb på Xbox.com for at beskytte din konto, skal du bruge din telefon til at scanne den tilhørende QR-kode.

Bemærk! Lad Xbox 360-meddelelsen være åben på dit tv.

Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du åbne en webbrowser og gå til Xbox.com.

2. Log på med Microsoft-kontoen til din Xbox-profil, og følg vejledningen på skærmen for at få en godkendelseskode fra din bank.
  3. Når du har angivet din bankkode, skal du fuldføre købet der på Xbox.com.
  4. På Xbox 360 skal du markere Jeg har fuldført mit køb og derefter vælge Download igen. Derved downloades det element, du har købt.

Du køber valuta i spillet

1. Hvis du får vist en meddelelse om, at du skal bruge din Microsoft-konto som betalingsmetode i stedet for et kreditkort for at kunne foretage købet, skal du indsætte penge på din Microsoft-konto.
  2. Log på med Microsoft-kontoen til din Xbox-profil på http://aka.ms/xboxgiftcard, og køb et gavekort. Kontrollér, at der er dækning på kortet til købsprisen og eventuelle skatter.
  3. Når købet er fuldført, skal du vælge Indløs nu for at anvende saldoen på din konto.
  4. Vend derefter tilbage til din Xbox 360, og færdiggør dit køb.
  5. Du skal ændre standardbetalingsmåden for at bruge din kontosaldo til købet.

Du abonnerer på Xbox Live Gold

1. Hvis du får en meddelelse om, at du skal fortsætte dit køb på Xbox.com for at beskytte din konto, skal du bruge din telefon til at scanne den tilhørende QR-kode.

Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du gå til https://www.xbox.com/live/gold.

2. Log på med Microsoft-kontoen til din Xbox-profil, vælg et Xbox Live-abonnement, og tilmeld dig.
  3. Når dit køb er fuldført, skal du muligvis logge af og logge på igen på Xbox 360 for at bruge det nye Xbox Live-medlemskab.

Du er ved at ændre din gamertag

1. Hvis du får en meddelelse om, at du skal fortsætte dit køb på Xbox.com for at beskytte din konto, skal du bruge din telefon til at scanne den tilhørende QR-kode.

Bemærk! Lad Xbox 360-meddelelsen være åben på dit tv.

Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du gå til http://aka.ms/changegamertag.

2. Log på, og følg vejledningen på skærmen for at ændre dit gamertag.

Bemærk! Den første ændring af et gamertag er gratis, men der betales for yderligere ændringer.

3. På Xbox 360 skal du markere Jeg har fuldført mit køb. Hvis din konsol ikke afspejler ændringen med det samme, skal du opdatere din profil ved at logge af og logge på igen.

Hvis du har fuldført procedurerne her, og dit køb stadig ikke går igennem, skal du kontakte banken for dit kreditkort. Banken kan have sine egne årsager til at blokere et køb.

Andet, du kan gøre, er at anvende et andet kreditkort og indsætte penge på din Microsoft-konto.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hjælp med at købe på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?