Sådan administrerer du dit barns Xbox-abonnement

Hvis du vil administrere den betalingsmåde, der er knyttet til dit barns Xbox-abonnement, skal du logge på med Microsoft-mailadressen og -adgangskoden til barnets konto, ikke forælderens konto.

Sådan tilføjer eller opdaterer du en betalingsmåde for dit barns Xbox-abonnement

Hvis den betalingsmåde, du bruger til at betale for dit barns Xbox-abonnement, er udløbet eller ikke længere er gyldig, skal du opdatere den, så barnet ikke mister adgangen til abonnementet.

Sådan kan du ændre betalingsmåden for dit barns Xbox-abonnement online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med dit barns Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til dit barns Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Find det Xbox-abonnement, som du vil ændre, på listen, og vælg derefter Skift betalingsmåde.
  1. Du kan enten vælge en aktuel betalingsmåde på listen eller vælge Tilføj en ny betalingsmetode, vælge Næste og derefter følge vejledningen i at oprette dit kreditkort, dit debetkort eller din PayPal-konto eller mobiloperatør som ny betalingsmåde.

Bemærk! Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger din mobiloperatør som betalingsmetode, under Køb fra Microsoft Store med mobil fakturering.

Når du har opdateret betalingsmåden for dit barns Xbox-abonnement, kan du fjerne den betalingsmåde, du ikke længere vil bruge.

Flere oplysninger om, hvordan du administrerer betalingsmåderne for dit barns Microsoft-konto og -abonnementer

Hvis du vil tilføje, ændre eller opdatere en betalingsmåde for dit barns Microsoft-konto, som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement, skal du gå til Tilføj, opdater eller fjern kreditkort eller andre betalingsmåder og følge instruktionerne.

Hvis du vil bruge en digital abonnementskode i stedet for at forny et abonnement, kan du indløse en digital kode online. Du skal stadig annullere dit barns nuværende Xbox-abonnement for at undgå at betale et gebyr for fornyelsen.

Hvis dit barns Xbox-abonnement har en forfalden saldo, kan du ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en digital abonnementskode. Du skal betale det udestående beløb, inden du indløser din digitale kode.

Hvis du vil undgå, at dit barn foretager køb, du ikke har godkendt, skal du se Undgå, at børn foretager køb, du ikke har givet tilladelse til, på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan administrerer du dit barns Xbox-abonnement", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?