Administrer faktureringsadresse og betalingsmåder på Xbox One

Har du brug for at opdatere din faktureringsadresse eller tilføje en betalingsmåde? Dette og mere til kan du gøre direkte på din Xbox One-konsol.

På denne side

Faktureringsadresse

Hvis du er flyttet eller har ændret dit navn, skal du opdatere faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto.

Sådan opdaterer du dit navn eller din faktureringsadresse:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto > Betaling og fakturering.
  3. Din betalingsmåde vises sammen med din faktureringsadresse. Vælg Rediger oplysninger under din adresse.
  4. Følg vejledningen for at opdatere din faktureringsadresse.

Opdater dine faktureringsadresse online

Du kan også opdatere dine faktureringsoplysninger online ved at logge på din Microsoft-konto og gå til Betaling og fakturering > Adressekartotek.

Bemærk Da din mailadresse og dit telefonnummer udgør dine sikkerhedsoplysninger, skal du opdatere disse online. Få at vide, hvordan du gør, under Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto.

Betalingsmåder

Hvis den betalingsmåde, du bruger, er udløbet eller ugyldig, skal du opdatere den eller tilføje en ny.

Betalingsmåderne omfatter:

• Kreditkort, herunder forudbetalte kreditkort
  • Debetkort (ikke tilgængelig i alle områder)
  • PayPal (ikke tilgængeligt i alle områder, se Brug PayPal til din Microsoft-konto)
  • Direkte fakturering (kun i Tyskland)
  • Betaling via mobilregning (ikke tilgængelig i alle områder)

Bemærk Du kan opdatere betalingsmåderne både for køb og abonnementer på din konsol. Fremgangsmåden kan dog være en smule anderledes.

Administrer betalingsmåder for køb på Xbox One

Tilføj en betalingsmåde:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > Konto > Betaling og fakturering.
  4. Vælg Tilføj en betalingsmåde.
  5. Vælg en betalingsmåde, du vil tilføje: Kredit-/debetkort, PayPal eller Mobiltelefon.
  6. Følg trinnene for at indtaste oplysningerne for din betalingsmåde.

Opdater en betalingsmåde:

1. Følg trin 1-3 under "Tilføj en betalingsmåde."
  2. Rul til højre til den betalingsmåde, du vil opdatere, og vælg derefter Rediger oplysninger.
  3. Opdater betalingsmåden, og vælg derefter Gem.

Fjern en betalingsmåde:

1. Følg trin 1-3 under "Tilføj en betalingsmåde."
  2. Rul til højre til den betalingsmåde, du vil fjerne og vælg derefter Fjern.
  3. Vælg Ja, fjern for at bekræfte, at du vil slette denne betalingsmåde.

Administrer betalingsmåder for abonnementer på Xbox One

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto > Abonnementer.
  3. Vælg det abonnement, du vil administrere.
  4. Vælg Skift betalingsmåde under Skift din betalingsmetode.
  5. Vælg en eksisterende betalingsmåde, eller vælg Tilføj en ny måde at betale på.

Bemærk! Hvis den betalingsmåde, du vil administrere, er for dit barns Xbox-abonnement, skal du se siden Sådan administrerer du dit barns Xbox-abonnement.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Administrer faktureringsadresse og betalingsmåder på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?