Brug fakturering via mobilregning til din Microsoft-konto

I visse lande og områder kan betaling via mobilregning bruges som betalingsmåde på din Xbox One-konsol og Xbox.com, når du køber Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate og indhold, f.eks. spil, apps, musik, HD-film og tv-serier.

Emner

Lande/områder, hvor betaling via mobilregning kan bruges som betalingsmåde

Vi arbejder på at øge tilgængeligheden af betaling via mobilregning. Du finder en liste over aktuelle partnere under Betaling via mobilregning.

Tilføj eller fjern fakturering via mobilregning fra din konto

Få vist din historik over fakturering via mobilregning

Du kan se dine transaktioner med betaling via mobilregning i din Xbox-købsoversigt. Du kan finde flere oplysninger i Tjek din Xbox-købsoversigt.

Tilføj en understøttet konto til betaling via mobilregning

Du kan kun bruge konti til betaling med mobilretning hos de partnere, der er angivet herover, og med konti, der opfylder betingelserne. Kontakt din mobiloperatør for at få bekræftet, at du opfylder betingelserne.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug fakturering via mobilregning til din Microsoft-konto", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?