Løs problemer med Xbox-indløsningskoder

Hvis du har problemer med at indløse en kode, kan det skyldes et tjenestenedbrud på vores side. Her er den aktuelle status for køb og anvendelse af indhold:

Opdater browseren for at opdatere denne status.

Køb og brug af indhold: kører
2018-12-10T13:03:29.3888575+00:00

Du kan også kontrollere tjenestestatussen i Xbox Assistent. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg System > Xbox Assistent. Vælg Min Xbox Assistent, vælg derefter Xbox Live-status.

Hvis statussen er oppe og køre, men du stadig har problemer med at indløse en kode, kan du prøve følgende løsninger.

Har du angivet koden korrekt?
Fejlmeddelelser om ugyldige koder skyldes som regel stavefejl.

Er din kode til Xbox?
Mange koder ser ens ud, og nogle Xbox-spil indeholder koder, som skal bruges på udgiverens websted og ikke på Xbox Live.

Er koden allerede blevet indløs med en anden Microsoft-konto?
Tjek, om du allerede har indløst koden – formentligt under et andet gamertag eller med en anden Microsoft-konto. Hvis du bor i en husstand med andre personer, som har adgang til dine koder, kan du tjekke, om koden er blevet indløst af en af disse personer.

Er din konto suspenderet, eller er der en forfalden saldo på den?

Koder kan ikke aktiveres eller bruges, hvis din Microsoft-konto er stoppet midlertidigt eller har en negativ saldo. Du skal løse alle problemer med skyldige beløb og kontolukninger, før du kan bruge koden.

Får du en fejlmeddelelse med en fejlkode?

Hvis du får en fejlmeddelelse med en fejlkode, når du indløser en forudbetalt kode, kan du finde en løsning til den specifikke fejlkode under Søg efter fejlkode og statuskode.

Der kan blive genereret fejlmeddelelser i forbindelse med tjenesteafbrydelser. Derfor skal du tjekke, om der er nogen meddelelser (vises øverst) om status for Xbox Live-tjenesten, inden du søger efter fejlkoden. Hvis du optimerer denne side, opdateres den status, der vises øverst.

Får du en fejlmeddelelse uden en fejlkode?

Hvis der vises en fejlmeddelelse uden en fejlkode, når du prøver at indløse en kode, skal du prøve følgende løsninger:

FejlmeddelelseLøsning
Noget gik galt. Det beklager vi. Prøv igen senereTjek status for Xbox Live-tjenesten. Hvis der er nogen problemer her, kan du prøve at indløse koden, når tjenesten kører igen.
Jeg kan ikke indløse en forudbetalt kode på 25 tegn på Xbox One Indløs din kode online på Indløs kode.
Der opstod en fejl under transaktionen. Prøv igen senereTjek status for Xbox Live-tjenesten. Hvis der er angivet problemer på statussiden, kan du prøve at indløse den forudbetalte kode senere.
Indtast en gyldig kodePrøv at genindtaste koden på dit gavekort. Hvis du har skrevet koden korrekt, skal du prøve at indløse koden online på Indløs kode.
Denne kode kan ikke indløses med din nuværende type medlemskab

Tjek din abonnementstype på en af følgende måder:

• På Xbox 360: Gå til Indstillinger, vælg Konto, og rul ned til Dine medlemsskaber.
  • På Xbox One: Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg System > Indstillinger > Konto og derefter vælge Abonnementer.
  • På en pc: Gå til Tjenester og abonnementer på din konto.

Nogle tilbud gælder kun for et Xbox Live Gold-abonnement (f.eks. kampagneindhold, der kræver ekstra betaling). Hvis din abonnementstype ikke tillader, at du bruger en forudbetalt kode, skal du opgradere til et Xbox Live Gold-abonnement.

Denne kode er ikke aktiveret af forhandleren. Kontakt forretningen, og bed dem aktivere kortetAlle koder skal aktiveres på salgsstedet for at kunne bruges på Xbox Live. Der kan nogle gange opstå en forsinkelse hos forhandleren i forbindelse med aktiveringen. Hvis du får denne fejlmeddelelse, skal du vente 24 timer og derefter prøve igen. Hvis kortet ikke kan bruges 24 timer efter købet, skal du tage kortet med til forhandleren sammen med din kvittering og bede om at få det aktiveret.
Denne kode har allerede været brugt. Angiv en kode, der ikke har været brugt før

Du får muligvis denne meddelelse, når du indløser enten en forudbetalt abonnementskode eller et Microsoft-gavekort.

Bemærk! Fejlkoden på Xbox One-konsollen for dette problem er SVC6004. Brug disse fejlfindingstrin, når du modtager denne fejl på din Xbox 360.

Vælg en type kode nedenfor for at tjekke, om den er blevet brugt:

• Kode for et Xbox-abonnement
    Kontrollér Tjenester og abonnementer fra en pc for at se, om abonnementet allerede er indløst med din konto.
  • Kode til et Microsoft-gavekort
    Kontrollér din ordrehistorik fra en pc, hvis Microsoft-gavekortet allerede er blevet indløst med din konto.
  • Kode til spilindhold
    Kontrollér dit spil bibliotek fra en pc for at se, om spillet er der.

Har du stadig problemer?

Du kan finde flere oplysninger om fejlfinding af gavekort og koder under Indløs et gavekort eller en kode til din Microsoft-konto.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemer med Xbox-indløsningskoder", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?