Sådan indløser du gavekort og koder

Indløs gavekort og koder for at foretage Xbox-køb, og forlæng dine Microsoft-abonnementer (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass osv.).

Koder indeholder 25 tegn, herunder både tal og bogstaver, og har et 5 x 5-format – fem blokke med fem tegn. Koderne er trykt på kort, der kan købes hos en forhandler.

På denne side

Bemærk! Koder kan ikke aktiveres eller bruges, hvis din konto har en udestående saldo, eller hvis din betalingsmåde er udløbet eller ikke længere er gyldig. Du kan finde flere oplysninger i Sådan betaler du en udestående saldo for et Xbox-abonnement.

Sådan indløser du en kode på Xbox One

1. Log på din Xbox One (sørg for, at du er logget på med den Microsoft-konto, du vil indløse koden med).
  2. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  3. Rul til højre, og vælg fanen Store.
  4. Vælg Brug en kode.
  5. Angiv koden på 25 tegn, og følg derefter vejledningen på skærmen. Du skal ikke bekymre dig om bindestregerne – dem klarer systemet for dig.

Sådan indløser du en kode fra en webbrowser

1. Gå til redeem.microsoft.com fra en webbrowser.
  2. Log på, angiv koden på 25 tegn, og følg derefter vejledningen på skærmen. Du skal ikke bekymre dig om bindestregerne – dem klarer systemet for dig.

Sådan indløser du en kode på Windows 10

1. Log på din pc (sørg for, at du er logget på med den Microsoft-konto, du vil indløse koden med).
  2. Tryk på Start-knappen, skriv store, og vælg derefter Microsoft Store.
  3. Vælg Mere … > Indløs en kode.
  4. Angiv koden på 25 tegn, og følg derefter vejledningen på skærmen. Du skal ikke bekymre dig om bindestregerne – dem klarer systemet for dig.

Sådan indløser du en kode på en iOS-, Android- eller Windows 10-mobilenhed

1. Åbn Xbox-mobilappen, og log derefter på (sørg for, at du er logget på med den Microsoft-konto, du vil indløse koden med).
  2. Tryk på knappen Menu i øverste venstre hjørne.
  3. Vælg Microsoft Store på denne liste, vælg derefter Indløs en kode.
  4. Angiv koden på 25 tegn, og følg derefter vejledningen på skærmen. Du skal ikke bekymre dig om bindestregerne – dem klarer systemet for dig.

Sådan indløser du en kode i appen Xbox Console Companion i Windows 10

1. Tryk på knappen Start på din pc, og vælg derefter Xbox Console Companion på listen over apps.
  2. Sørg for, at du er logget på den konto, du vil indløse koden med. Hvis du skal logge på med en anden konto, skal du vælge billedet med dit gamertag på venstre navigationslinje og derefter vælge Log af og logge på med den korrekte konto.
  3. Vælg Microsoft Store på venstre navigationslinje, og vælg derefter Indløs en kode.
  4. Angiv koden på 25 tegn, og følg derefter vejledningen på skærmen. Du skal ikke bekymre dig om bindestregerne – dem klarer systemet for dig.

Sådan indløser du en kode på Xbox 360

1. Log på din Xbox 360 (sørg for, at du er logget på med den Microsoft-konto, du vil indløse koden med).
  2. Tryk på Xbox Guide-knappen på controlleren.
  3. Vælg Games & Apps, og vælg derefter Redeem Code.
  4. Angiv koden på 25 tegn, og følg derefter vejledningen på skærmen. Du skal ikke bekymre dig om bindestregerne – dem klarer systemet for dig.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan indløser du gavekort og koder", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?