Få mere at vide om gavekort og koder

Med et Microsoft- eller Xbox-gavekort kan du lade den heldige modtager selv vælge, hvilken gave der ønskes. Der er ingen gebyrer eller udløbsdatoer, og et hvilket som helst af kortene kan bruges til at købe:

Hvis du vil indløse et gavekort, du har modtaget, skal du gå til microsoft.com/redeem. Du kan finde flere måder, hvorpå du kan indløse gavekort og koder, under Sådan indløser du en Xbox-kode.

Hvor er mine abonnementer?

Få vist og administrer alle dine abonnementer på ét sted. Gå til account.microsoft.com, tryk på Log på, angiv din Microsoft-konto, og følg derefter prompterne. Når du er logget på, kan du vælge Tjenester og abonnementer.

Hvordan kan jeg se min saldo for gavekort?

Når du indløser et gavekort eller kode, lægges dette beløb til din Microsoft-kontosaldo. For at få vist og administrere din Microsoft-kontosaldo skal du gå til account.microsoft.com, trykke på Log på, angive din Microsoft-konto og derefter følge vejledningen. Når du er logget på, kan du vælge Betaling og fakturering > Betalingsmåder.

Hvor er mine spil, apps og udvidelser?

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du finder dit indhold på Xbox One, under Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online.

Hvordan kan jeg se min ordrehistorik?

Hvis du vil se din ordrehistorik, skal du gå til account.microsoft.com, tryk på Logon, angive din Microsoft-konto og derefter følge prompterne. Når du er logget på, kan du vælge Betaling og fakturering > Ordrehistorik.

Bemærk!

• Du kan ikke bruge Microsoft- eller Xbox-gavekort til at købe indhold fra Microsoft Store eller Xbox 360-indhold på en Xbox One.
  • Når du køber et Microsoft- eller Xbox-gavekort, skal du sørge for, at den valuta, du bruger, passer til den valuta, der er knyttet til modtagerens faktureringskonto. Ellers vil modtageren ikke kunne indløse gavekortet.
  • Hvis du indløser et Microsoft- eller Xbox-gavekort i et andet land/område end det land/område, der er knyttet til din faktureringskonto, vil du ikke kunne bruge pengene.
  • Pengene på din Microsoft-konto kan ikke overføres, efter at du har indløst et Microsoft- eller Xbox-gavekort.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få mere at vide om gavekort og koder", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?