Faktureringsopdatering til månedlige abonnementer på Xbox Live

Hvad sker der med mit abonnement?

Vi har forenklet dit Xbox Live-abonnement ved at gøre din månedlige fakturerings- og fornyelsesdato den samme. Dit månedlige abonnement bliver faktureret den dag, det bliver fornyet. (Tidligere blev du var faktureret på den samme dag hver måned, også selvom dit abonnement blev fornyet dage eller uger tidligere.)

Blev jeg faktureret to gange for samme måned?

Nej. Da dine fakturerings- og fornyelsesdato er den samme, kan du muligvis se et engangsgebyr, du forventer det, på din næste fornyelse. Bare rolig, vi ikke har debiteret dig to gange for samme måned. I fremtiden bliver du kun faktureret på abonnementets fornyelsesdato hver måned.

Hvordan administrerer jeg mit abonnement?

Hvis du vil administrere abonnementer, kan du gå til https://account.microsoft.com/services.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Faktureringsopdatering til månedlige abonnementer på Xbox Live ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?