Tjek din Xbox-købsoversigt

Se din Xbox-købsoversigt

Hvis du ser en opkrævning, som du ikke kan genkende, på din bank- eller kreditkortudskrift, kan du hurtigt tjekke din Xbox-købsoversigt online ved at logge på din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du vil tjekke din Xbox-købsoversigt online, skal du angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du ikke kender disse, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

På denne side

Se din Xbox-købsoversigt online

Hvis du ser en Xbox-opkrævning, som du ikke kan genkende, på din bank- eller kreditkortudskrift, kan du tjekke din Xbox-købsoversigt online.

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Sammenlign din købsoversigt med din bank- eller kreditkortudskrift.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du har købt, eller hvis du ikke kan se købet i din købsoversigt, skal du se afsnittet Ofte stillede spørgsmål om købsoversigt nedenfor.

Få vist transaktioner på din Xbox 360-konsol

Hvis du har en Xbox 360, kan du se din købsoversigt på din Xbox 360.

Bemærk! Det er ikke i øjeblikket muligt at tjekke din købsoversigt på Xbox One-konsollen.

Ofte stillede spørgsmål om købsoversigt

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du har købt for betalingen på din bank- eller kreditkortudskrift, eller hvis du ikke kan se købet i din købsoversigt, skal du se de ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Jeg kan se en betaling for et Xbox-abonnement, men jeg har allerede slået automatisk fornyelse fra.

Hvis du har slået automatisk fornyelse fra for dit abonnement, men alligevel er blevet opkrævet betaling, skyldes det, at der var en udestående saldo for den abonnementstid, du har brugt. Du kan få mere at vide om abonnementsfornyelse og faktureringsdatoer i Datoer for abonnementsfornyelse og fakturering.

Jeg kan se på min bank- eller kreditkortudskrift, at der er trukket et beløb, men jeg kan ikke se beløbet online, når jeg logger på.

Hvis du ikke kan se opkrævningen i din købsoversigt, kan det skyldes flere ting:

• Du er ikke logget på den konto, der foretog købet.

Hvis du har flere Microsoft-konti, der er knyttet til din betalingsmåde, skal du logge på hver Microsoft-konto for at tjekke købsoversigten.

• Din bankkonto eller dit kreditkort er knyttet til dit barns konto eller et andet familiemedlems konto.

Når du giver en anden person lov til at bruge din betalingsmåde til et køb eller et abonnement, bliver betalingsmåden føjet til denne persons Microsoft-konto, og din betalingsmåde vil dermed kunne bruges til fremtidige køb. Du skal få barnet eller familiemedlemmet til at logge på sin Microsoft-konto og derefter udføre de trin, der er angivet i afsnittet Se din Xbox-købsoversigt online, så du kan sammenligne barnets eller familiemedlemmets købsoversigt med din bank- eller kreditkortudskrift. Hvis du har en Xbox 360, kan du også se din købsoversigt på Xbox 360-konsollen.

Hvis du har sammenlignet din bank- eller kreditkortudskrift med din egen og alle dine familiemedlemmers købsoversigt og stadig ikke kan forstå, hvad du har betalt for, skal du kontakte Xbox Support.

Jeg kan se opkrævningen på min Microsoft-konto eller et af mine familiemedlemmers Microsoft-konto, men jeg har ikke godkendt købet.

Hvis du ser en opkrævning, som du ikke mener, at du har godkendt, skal du tjekke, om det skyldes en af følgende årsager, inden du kontakter Xbox Support:

• Du har et prøveabonnement på Xbox, som er blevet fornyet til et betalingsabonnement.

Du kan få en gratis prøvemåned til både Xbox Live Gold og Groove Music Pass, når du tilmelder dig et 1-måneds abonnement med fornyelse. Hvis du ikke slår automatisk fornyelse fra, før prøveperioden slutter, bliver du opkrævet betaling for abonnementet. Hvis du vil slå automatisk fornyelse fra for et Xbox-abonnement, som du ikke længere vil bruge, skal du logge på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto og derefter vælge Annuller.

• Et abonnement, f.eks. Xbox Live Gold, Groove Music Pass, EA Access eller et tredjepartsabonnement, er blevet fornyet automatisk.

Alle Xbox-abonnementer, der er købt online eller via konsollen, har automatisk fornyelse. Det vil sige, at du fortsætter med at blive opkrævet betaling, hvis du ikke slår automatisk fornyelse fra. Hvis du vil annullere abonnementet, så du ikke bliver opkrævet betaling, kan du administrere dine abonnementer online eller på din Xbox 360-konsol.

• Dit Xbox-abonnement faktureres på en anden dato end fornyelsesdatoen.

Betalingen for fornyelsen af dit Xbox-abonnement hæves på din betalingsmåde ved slutningen af kontoens årsdag, og det er muligvis ikke den samme dag som abonnementets fornyelsesdato. Hvis du vil se, hvornår du næste gang faktureres for dit Xbox-abonnement, skal du logge på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto og tjekke datoen under "Næste betaling".

• Du deler din Microsoft-konto, eller du beskytter ikke din Microsoft-konto med en adgangskode.

Hvis du deler din Microsoft-konto med andre, eller hvis din Microsoft-konto findes på en konsol, som andre har adgang til, og som ikke kræver en adgangskode ved login, kan der være foretaget køb, uden at du ved det. For at undgå uautoriseret adgang til din konto skal du kræve en adgangskode ved login eller bruge en adgangsnøgle.

Hvis du ser betalinger på din eller dit barns Microsoft-konto for køb, som du eller dit barn ikke har foretaget, skal du bruge Løsning af problemer med konto, der er blevet angrebet for at gøre din konto mere sikker.